EN | HL | TR | DE
Laatste Nieuws
 
  E-Handtekening

Wat is een E-Handtekening?
Volgens het besluit van de 5070 genummerde wet is de elektronische handtekening gerechtelijk een elektronische data of informatie, die aan een andere data is toegevoegd of die logische verbinding heeft met de elektronische data en die gebruikt wordt om de identiteit te bevestigen.
In een elektronische situatie wordt er met de elektronische handtekening, die in plaats van de natte handtekening wordt gebruikt, de identiteit bevestiging, eenheid en het niet kunnen ontkennen verzorgd. Bij de sterke gelijkenis van de natte handtekening en de elektronische handtekening wordt het document ondertekend door een smartcard of een usb sleutel te gebruiken in plaast van een pen of certificaten en sleutels te gebruiken in plaats van een inkt.

Een Gekwalificeerde Elektronische Certificaat duidt de elektronische registratie aan die bevat de data en de identiteitsgegevens van de eigenaar van de handtekening die nodig zijn voor de bevestiging van de elektronische handtekening. De elektronische handtekening op het certificaat van degene die de dienst verzorgd van de Gekwalificeerde Elektronische Certificaat, zal de eenheid en de juistheid van het certificaat garanderen. Elektronische certificaten zijn nodig voor de bekrachtiging van de juistheid van de geplaatste handtekening. 


 

Top of Page
Geri Dön
 
Aankondigingen